Българският Лъв

Българският Лъв

Няма мъдрост, няма сила, няма и разум, който да може да управлява всичко видимо и невидимо справедливо, в истина и в равновесие като Теб, Господи! Цялото създание е в краката Ти. Ако някой се надигне, Ти ще го стъпчеш. Кой би се осмелил да посегне и да вземе от Твоята слава? Единствено Ти си Славният. Славата Ти Те обкръжава. Това е Твоята Божествена слава, която Те представлява!

Прослави се в България, Господи! Разбуди лъва, който е в българското сърце. Очертанията на България с границите й са като лъв, който се е надигнал и е обърнат към изток. Това е лъв, който стои на портата между Изтока и Запада. Тази порта е една от портите, които водят към държавите в Европа. Позата на лъва изразява сила и власт. Едната му лапа е вдигната, за да повали плячката си.

Българският народ има лъвско сърце, независимо че сега е като дремещ лъв.

„Ето, народът ще стане като лъвица и ще се вдигне като лъв. Няма да легне, докато не изяде плячката и не изпие кръвта на убитите.“
(Числа 23:24)

Разбуди лъва Си Господи, който си поставил на тази територия, и действай! Употреби България за Своите цели и намерения. Ето, ни! Употреби ни! Амин!

Сподели в