Църква – събуди се! Ислямът настъпва

Църква – събуди се! Ислямът настъпва
от

Ще разкажа сън, който получих през май 2018 г.

Вървях през София заедно с мой колега, изключително честен, съвестен и хладнокръвен човек, а градът беше пълен с тъмнокожи хора, приличащи на бежанци от арабските страни, предимно мъже. Бяха навъсени, държаха се така, като че градът беше техен и искаха ние, населението на София, да станем като тях.

Колегата ми влезе в магазин, аз го чаках отвън и изведнъж при мен дойде нисък, мрачен арабин с още поне десет подобни нему. Както бях до стената, ме заградиха плътно, онзи застана отдясно и каза на отличен български: „Сега ще извикаш три пъти „аллах”.. иначе.. помисли си”.

В десния джоб на горната си дреха имах малък и удобен нож. Първо исках да им нанеса бързо няколко удара и да им причиня възможно най-големи поражения, но ми мина мисъл, че те също са въоръжени, и реших да извикам три пъти „Исус”, пък да става каквото ще.

Но някак неусетно и за мене, и за тях почнахме разговор и те просто се разпръснаха и си тръгнаха. Интересното беше, че полиция не се виждаше никъде.

Моят колега се показа и ми махна, каза ми „да изчезваме по тия тунели” и ми посочи такива, подобни на трамвайните при надлеза „Надежда”, но не  помня да го последвах.

В следващата част на съня беше вечер и вървях с други хора покрай Народното събрание. Същите черни и навъсени хора, този път и мъже, и жени гонеха всеки, когото видеха, и настояваха да станем като тях. Хората бягаха и се спасяваха кой както може.

Влязохме в някакъв ресторант в самото Народно събрание, който приличаше на гостилница на последна рейсова спирка в края на града. Беше преграден наполовина от някакво мазно и немито стъкло. В дъното имаше маса, зад която седяха наши политици, но разпознах само Цветан Цветанов.

Мрачните хора също влязоха, насядаха навсякъде Попитах дребна черна жена откъде са, а тя усмихната ми каза „Африка”.

На пейка във второто помещение седнаха трима, попитах ги може ли да седна при тях, защото исках да им се харесам и да ги слушам какво си говорят. Те нямаха нищо против. Всички българи взеха полека да се измъкват, казах на членове от семейството ми, които бяха с мен,  да си тръгват, а аз влязох в празната и тъмна кухня, персоналът го нямаше и търсех къде да се скрия, но знаех, че тези хора ще ме намерят навсякъде.

Някои от тях седнаха при нашите политици и взеха да разговарят с тях. Загасиха част от осветлението и стана полутъмно. Отново никъде не се виждаше полиция.

Сънят е много сериозно предупреждение за духовната ситуация в момента. В Европа ислямът вече е установен. Според статистики до 10-15 години традиционно християнските страни на стария континент ще са с над 50% ислямско население. В много от тях усилено се строят джамии, на много места се купуват църковни сгради и се превръщат в джамии.

В съня се отправя много сериозно предупреждение и за България. Страната ни няма да е пощадена, ако църквата не се изправи и не застане в духовната си власт.

Тялото на Господа в България е единственото, което има властта и силата да спре тази духовна инвазия!

Сподели в