Идва мощно движение на Бога за България

Идва мощно движение на Бога за България

Ще разкажа два съня, които са с общо послание и са за България. Информацията и в двата съня излезе от медиите, беше новината на деня и беше достигнала до много хора. И в двата съня Господ беше говорил за исторически събития, които идват в страната ни. И в двата съня имаше интересен акцент – Святият Дух лично ще говори на невярващите и лично Той ще ги води към спасение – чрез сънища, чрез слово, за целта ще бъдат използвани и националните медии. Всичко това ще са елементи на идващото съживление.

На 23 септември 2020 година сънувах, че в една от националните медии в страната беше публикуван разказ от първо лице, заглавието беше: „Исус каза на Христо:…….”. Когато се събудих, втората част от заглавието не си спомнях.

Започнах да чета материала. Мои колеги непрекъснато коментираха статията, това беше „темата на деня”, НОВИНАТА на деня.

В статията се разказваше, че Бог е говорил на българите в чужбина НЕЗАБАВНО да се приберат в България. От днес за утре да пътуват, защото идват много важни исторически събития. В съня си разбрах, че Господ лично е говорил на българи с различен статус, социално положение, образование, работа. Но имаше акцент върху българските интелектуалци – писатели, поети, учени, веднага да се приберат. Разбрах още, че много, на които Исус беше говорил, дори не Го познаваха, не бяха вярващи.

Господ беше намерил всеки един от тях там, където е бил – на плажа, в забавленията им, на работните им места. В съня ми имаше още един интересен акцент – наблегна се, че словото е много важно за българите от Германия – незабавно да се приберат. Самият човек, който беше написал разказа, живееше там.

Имах знание, че голяма част от българите бяха се покорили и се бяха върнали. В момента, който получили словото, стегнали багажа и се прибрали. Но разбрах, че тези, които не Го бяха послушали, са починали.

В съня не се уточни от какво естество ще са историческитге събития, за които Господ предупреждаваше – война, глад или чаканото съживление.

Няколко месеца по-рано – на 27 август, сънувах, че съживлението е дошло в България. И отново новината излезе от медиите.

Стоях вкъщи, беше вечер, слушах новините по телевизията. В себе си имах знание, че Бог вече се движи и Святият Дух мощно се проявява. И докато шетах и с едно ухо слушах какво говорят, изведнъж чух водещата да говори за СЪЖИВЛЕНИЕТО в страната. Това беше част от вечерната емисия!

Жената продължи със сън, който Бог ѝ беше дал – РАЗКАЗА ГО В ЕФИР.

Сънувала, че Святият Дух се излива със сила от вярващи към невярващи, мощно се излива. И както слушах между другото – скочих като ужилена, защото разбрах, че тази жена е  невярваща, но беше добила смелост да разкаже съня си в най-гледаното телевизионно време, беше разпознала, че Бог ѝ е говорил и го направи пред цялата страна.

Вкъщи дойдоха братя и сестри, много развълнувана им разказах какво е минало по новините. Дори им върнах на архив, за да чуят лично разказа на водещата.

Днес, година по-късно, след като сънувах тези две послания – много от нещата вече са видими, ясни в контекста на случващото се в света, в частност в Германия. Свидетели сме и на потока на завръщащи се българи от чужбина.

Скоро ще станем свидетели и на другата част от посланието – идващото мощно движение на Бога за България!


Екипът на Пророчески Глас иска да ви напомни думите на апостол Яков: „Бъдете и изпълнители на словото, а не само слушатели, да лъжете себе си.“ (Яков 1:22) Насърчаваме ви да изберете поне една истина от посланието, което прочетохте и да я приложите във вашия живот. Можете да споделите вашите мисли, въпроси, и начинът, по който сте приложили наученото, на нашата фейсбук страница.

Сподели в