Предстоящата трансформация 3

Предстоящата трансформация 3

Има моменти в живота на човек, когато завесата между небето и земята се повдига и взаимодействието между тях става видно.

Сутринта на 28 юни 2018 г., последния ден от почивката ни в Созопол (на гръцки името на селището означава „Град на Спасение“), имах следния сън:

Намирах се на малък площад, на който се провеждаше евангелизация. Бях сред публиката, а до мен стоеше жена, която в реалния свят не бях виждал около 25 години. Когато за пръв път я срещнах, аз бях поразен от красотата й. И до днес мисля, че тя е една от най-красивите жени, които някога съм виждал. Тя също така беше изключително интелигентна и с добър характер. За съжаление, последния път, когато я срещнах, тя беше изгубила до голяма степен своята невинност и красота. Беше почти удвоила теглото си и едва се движеше.

В съня си чух нещо като призив за покаяние и покана към хората, които искат да познават по-добре Господ, да излязат напред.

От предишните си впечатления аз не мислех, че тази жена би имала интерес към подобно действие, така че излязох напред сам. Изведнъж дух на ходатайство дойде върху мен и аз започнах да се моля с викове и дълбока болка на език, който звучеше като португалски или испански.  Святият Дух ми откри това, което казвах: „Кога почивка ще бъде дадена на Твоите хора, Господи?!“

В Библията почивката често е синоним на спасението. Също така – там, където тя е наречена „освежителни времена“,  може да бъде и символ на изливане на Святия Дух, което носи съживление (Деяния 3:19-20).

Докато стенех в духа, моята позната (символ на отстъпилата църква в България) изненадващо откликна на призива за покаяние, излезе напред и започна да се покланя на Бог. Тя чудотворно се бе трансформирала в онази красива и достолепна жена, която познавах преди много години.

Аз я гледах с възхита, без никаква похот, и си мислех: „Това е всичко, което някога съм искал!“ По-късно осъзнах, че това беше сърцето на Исус за Неговата Църква. Разбрах и отговора на въпроса от молитвата на непознати езици: времето за освежаване и съживление е СЕГА и начинът да влезем в него е чрез ПОКАЯНИЕ и ВЯРА!

Събудих се и малко след това напуснах Созопол. Когато влизах в Бургас, видях голям билборд с надпис:  ВРЕМЕ Е.

Небето и земята бяха в симфония!

Сподели в