Предстоящата трансформация 7 – България в опасност

Предстоящата трансформация 7 - България в опасност

В публикация след мащабна евангелизационна кампания в Бургас през месец март 2018 г. споделих, че в България не можем да приемаме свободата на вярата (както и която и да е друга свобода) за даденост и че като Църква трябва да използваме благовремието, което имаме, за да достигнем с Евангелието до неспасените. Тогава никой не обърна внимание на това предупреждение. Шест месеца по-късно кризата дойде. Бог не беше изненадан и в най-критичния момент от кризата ми даде слово, което публикувах на този сайт, и според което и се развиха събитията.

Също така през април 2018 г. Святият Дух започна да ми дава поредица от сънища, визиращи скоростна трансформация на Църквата в България (1, 2, 3, 4, 5, 6), чиито първи плодове вярвам, че видяхме изявени през последните два месеца (Слава на Бог за демонстрираното лидерство!, Съдии 5:2).

Споделям всичко това не за да привлека вниманието към себе си, а да го насоча към друга идваща опасност срещу България и църквата. Ако не сте сигурни, че имате свидетелството на Духа относно това, което ще споделя, то поне базирано на горепосочената акуратност, ви увещавам да обърнете сериозно внимание на предупреждението. Човек е най-уязвим след голяма победа, затова нека не сваляме гарда!

Предстоящата трансформация 7 (16/12/2018)

В естествения свят бях леко развълнуван… Предишният ми сън от поредицата, визираща трансформацията на българската Църква, завърши с достигането на върха на планината (символ на висшето ѝ призвание да бъде като Исус) и очакването за значим улов на души. Беше ми интересно какво Святият Дух щеше да ми покаже след това, но тъй като не исках мислите ми да влияят на Неговото евентуално бъдещо послание, си наложих да не мисля по темата. И наистина, Бог беше верен да ми даде и следващата част от Своето знание за това, което предстои, но аз бях изненадан от развоя на събитията.

В настоящия сън се намерих обратно в подножието на планината, в това, което изглеждаше като моя роден град Самоков. В естествения свят къщата ни се намира в западната част на града, който е разделен от река Искър. В съня обаче изглеждаше сякаш живеех в източната част (има различни библейски прецеденти, при които посоката Изток е свързана със заплаха или бедствие; вярвам, че това беше символичното значение и тук). Дори за момент се намерих в нещо като микробус, движещ се на изток, който обаче изведнъж рязко смени посоката и тръгна на запад (по-късно ще обясня значението на този момент).

Бях в нещо като голяма обща спалня, където видях един мой познат историк и политолог със семейството си. Вярвам, че това беше подтик от Святия Дух да „впрегна” знанието си, което имам в тези области.

В следващия момент се намерих в центъра на нещо, което изглеждаше като протестна демонстрация. Не знаех дали поводът за нея беше политически или икономически; знаех само, че евреите (включително нацията Израел) бяха несправедливо обвинени за неща, за които не бяха виновни.

Тогава отнякъде се появи моят стар приятел, чието име означаваше БОЖИЯ БЛАГОДАТ, и с когото деляхме палатката на върха на планината, описана в предишния сън. С него имаше жена, чиято идентичност не знаех в онзи момент, но впоследствие разбрах, че е символ на МИРА. Тримата се отправихме към западната част на града и не след дълго стигнахме до моста над реката, който съединява двете части. Жената ме помоли да прекося моста и да отида до нещо, което изглеждаше като киносалон, където да ѝ купя билет за новия военен филм на Мел Гибсън. Аз не бях чул Мел Гибсън да е снимал нов военен филм, но въпреки това се съгласих да го направя, при което жената ми подаде надут балон на дълга връв.

Преди да започна да пресичам моста, забелязах от лявата ми страна множество хора, увлечени в това, което изглеждаше като някаква нова игра, свързана с географията и политиката. Използвайки географски карти, те сякаш се опитваха да откриват зависимости, които не съществуваха, и да преначертават граници в противоречие с волята на Бог. Вярвам, че това беше символ, свързан с ролята на ООН и други международни организации в тези последни времена.

Бях вече тръгнал по моста, когато излезе силен вятър и издуха балона от ръцете ми. Следната мисъл дойде в главата ми: „Мирът се вдигна от земята!” Балонът, който първоначално бе вдигнат от вятъра над реката, започна да пада към водата и в един момент се закачи за подпорните колони на моста. Обърнах се назад, за да сигнализирам на МИРА и БЛАГОДАТТА за станалото, но не можех да ги видя по някаква причина.

Продължих по моста и скоро достигнах сградата, която изглеждаше като киносалон. Влязох вътре убеден, че няма да открия нов военен филм, създаден от Мел Гибсън. След кратко лутане попаднах на мениджъра на киното, който за моя изненада ми каза, че всъщност прожектират не един, а четири филма на Мел Гибсън. Оказа се, че те също продават ДВД-тата с филмите. Мениджърът ми предложи специална отстъпка за комбинация от филма „Апокалипто” (това не е военен филм; просто Святият Дух използва заглавието да предаде мащабността на потенциалния военен конфликт, който е и темата на този сън) и друг нов филм, визиращ военните конфликти в последните дни. Аз взех в ръка кутията на новия филм, погледнах кредитите на филма и открих наред с очакваните държави и БЪЛГАРСКО, и ИЗРАЕЛСКО участие. Казах на мениджъра, че ще купя филмите и му подадох 20 лева. Той закръгли цената на 10 лева и ми върна ресто от десетолевка с образа на Георги Димитров и със сърп, и чук.

Малко след това се събудих.

Тълкуване: Сатана е планувал военен конфликт с Израел, който да започне с фалшиви обвинения срещу евреите. Последствията от един такъв конфликти биха били пагубни не само за повечето участници, но биха затруднили трансформацията и съживлението, които Бог е започнал в българската църква. Библейските пророчества за кървави конфликти в тези последни дни неминуемо ще бъдат изпълнени, но в момента има възможност някои от негативните процеси да бъдат задържани и дори обърнати (сцената в началото на съня с микробуса, който смени посоката си, е индикация за това). Сатана също желае връщане на България под робството на комунизма.

По-важно от всякога е да застанем „в пролома” за нацията си и да се молим както за нейния МИР, така и за мира на Ерусалим.

Сподели в