Исус изцелява питбул! Два пъти.

Звучи почти като светотатство, но е истина. Един септемврийски ден през 2017 г. синът ни Йоел ми показа, че на плешката на Макс, едно от кучетата, които имахме по онова време, се беше образувала бучка с големината на топче за пинг-понг. Когато той ме попита дали не трябва да заведем Макс на ветеринар, историята за това как конят на Джон Уесли бил изцелен чрез молитва изплува в моя ум. Нещо повече, в служението към хора, имащи подобни образувания в телата си, ние имахме почти стопроцентов успех.

Затова и решихме първо да използваме духовните си оръжия. В Името на Исус ние проклехме тази бучка и ѝ заповядахме да се махне. И тя трябваше да ни послуша! Когато след 2-3 дни проверихме Макс отново, тя беше изчезнала!

Миналият месец (март 2021) историята се повтори с тази разлика, че този път Макс имаше треска и болки, а аз бях с другия си син – Рафаел. Същата процедура, същият резултат.

Милостта на Бог е върху всичките Му творения!


Откъс от предстоящата за печат книга на Валери Канчелов „До Атланта и назад – избрани статии и свидетелства за верността на Бог“.