В утробата

Здравейте,

Искам да споделя моето свидетелство за чудесата, които Бог извърши за нас чрез служението на пастор Пламен Петров.

На служба в Перник на 29 март 2014 г. пастор Пламен в молитва видя, че дяволът се опитва да отнеме щастието ни и да ни остави бездетни, тъй като не успя да ни раздели със съпругата ми (макар че се опитваше усърдно). Пасторът се помоли за нас и пророкува, че само след година ще имаме детенце. Слава на Бог, това вече се случи и през юли ни се роди момиченце!

Но в началото не всичко мина без проблеми. Дяволът отново се опита да помрачи щастието ни, и то чрез детенцето ни. В средата на третия месец от бременността на един от прегледите наблюдаващият лекар откри аномалия на коремчето на детето – там, където пъпната връв влиза в коремчето, имаше голям мехур – „балонче“ (оградено е с червено на снимката). Лекарят каза, че това е нещо като коремна хернийка и ако не се прибере, веднага след раждането трябва да се оперира, за да се затвори коремчето на бебето.

И двамата със съпругата ми за миг се уплашихме и притеснихме, но когато прегледът приключи, още пред вратата на кабинета изповядахме с вяра, че Бог е с нас и след като ни е дарил с детенце, Той ще го и изцели. Предадохме нероденото ни детенце в Неговите ръце и се молехме още на следващия преглед тази аномалия да я няма.

Отидохме отново на преглед с вярата, че Бог е чул молитвите ни. И наистина – само 12 дена по-късно от аномалията нямаше и следа. Бог я беше премахнал съвършено и детенцето ни беше напълно здраво, както е и до днес.

Прилагам снимки от двата прегледа с всички детайли, като горната е от първия преглед (с аномалията), а долната е от прегледа 12 дена по-късно. Датите са отпечатани на снимките от ехографа.

Бог наистина действа мощно, когато изповядваме с вяра в сърцата и не се съмняваме.

Свидетелство от Служение Пламен Петров