Бронхит, безсъние и пречки в образованието

„Не нам, Господи, не нам, но на Своето име дай слава, заради милостта Си и заради верността Си.“
(Псалми 115:1)

Искам да споделя моето свидетелство за това, което Бог е направил досега в живота ми чрез служението на пастор Пламен Петров.

Познавам служението от осем години. Отчаяно търсех такова служение, тъй като в живота на семейството ми има много клетви, магии, чародейство и окултизъм. Всичко това е по наследство – дори не знаехме в какво всъщност се състои проблемът и защо винаги всичко е невъзможно за нас. Още при първите молитви получих освобождение от бронхит, за който с години бях пила лекарства без никакъв успех. Една седмица бях здрава, после един месец – на антибиотици. И така постоянно. След като духът на бронхит ме напусна, вече осем години не съм боледувала нито веднъж от по-сериозна кашлица.

Освен това страдах от безсъние в продължение на почти 20 години. Безсънието се влошаваше и започнах да получавам сериозна загуба на паметта, което пречеше на обучението ми в университета и на работата ми. Всяка нощ сякаш адът се отваряше и връхлиташе върху мен. Организмът ми тотално се изтощи – често имах пълно безсъние в продължение на месеци. Наложи се да започна да пия хапчета, към които се развива пристрастяване и които се пият цял живот – поне така казаха лекарите. Пиех два вида антидепресанти всеки ден, тъй като лекарите смятаха, че причината за състоянието ми е депресия.

Чрез служението на пастор Пламен Бог ме освободи от безсънието. Бог разкри, че причината за него всъщност е изговорена върху мен клетва, когато съм била малко дете. Клетвата беше разчупена и оттогава нямам никакви проблеми със съня. Преди молитвата за разчупване на клетвата не можех без хапчетата. След молитвата ги изхвърлих, защото вече не ми бяха нужни. Оттогава минаха четири години. Слава на Бога!

Имах и сериозни спънки в образованието ми – постоянно се случваха неща, които правеха завършването на каквото и да е образование невъзможно за мен. Искам да благодаря на Бог, че чрез служението на пастор Пламен за разчупване на проклятия Той направи така, че да завърша не едно, а две висши образования.

Също така имах служебни проблеми, които се повтаряха всеки път по един и същи начин. Въртях се в омагьосан кръг, от който не можех да изляза. Слава на Бога, Той разчупи и тази проклетия в живота ми!

Накрая искам да споделя личното си виждане, че силно осезаемата атмосфера на мир и любов по време на богослуженията на пастор Пламен не би могла да бъде дело на друг освен на Святия Дух.

Биляна

Свидетелство от Служение Пламен Петров