Рак на яйчниците

Преминах през рак на яйчниците през 2014 г. После в продължение на една година всичко беше наред. Но в началото на 2016 г. ми откриха разсейки в лимфен възел близо до крака ми. Изпаднах в ужас. Тъкмо се бях възстановила и отново…

Признавам, че ме беше страх. Бог ме преведе през това два пъти. Устоях благодарение на подкрепата на майка ми, на близките ми, на съпруга ми, който нито за момент не ме остави, а непрекъснато ме подкрепяше по телефона, и на молитвите на моите братя и сестри тук, в Америка, и в България.

Много често си пусках проповеди и молитви онлайн на пастор Пламен Петров и така заспивах. През лятото на 2016 г. пастор Пламен посети нашата църква в Чикаго, при пастор Владо и Станимир. Той се моли за мен. Преди това обаче, по време на общата молитва усетих като че някой се беше докоснал до гърба ми. Предположих, че e брат Иван, който стоеше зад мен – толкова осезателно беше усещането. Но когато се обърнах, видях, че никой не беше насочил ръката си към мен.

Това се случи няколко пъти. Сигурна съм, че беше Бог! Беше толкова мило присъствие! Стана ми толкова спокойно! И получих съвършено изцеление! Исус ме изцели! Слава да бъде на Бога!

Антония

Свидетелство от Служение Пламен Петров