В утробата 2

Бях бременна с третото ни дете. В първите месеци от бременността всичко беше нормално. Но когато в началото на шестия месец отидох на преглед, лекарите ми казаха, че бебето има киста от лявата страна на врата. Обясниха ни, че трябва да направят още изследвания, за да разберат какво точно е това, което виждат. Казаха ни, че има вероятност бебето да не издържи и да се наложи да прекратят бременността преди края на шестия месец.

С моя съпруг решихме да не правим никакви изследвания, но да се молим на Господ и да оставим всичко в Неговите ръце. Слушах молитви на пастор Пламен Петров и се молех с него. Хората в църквата се молеха за мен, а също и една група от няколко сестри. Молехме се Бог да направи чудо и когато отида на следващия преглед, кистата да я няма.

След два месеца отидох на преглед. Лекарите не можаха да намерят кистата – беше изчезнала. Бог я премахна! Слава на Бога! Милостта му е огромна!

Благодаря на Бог за пастор Пламен Петров и за начина, по който Той го използва, защото много хора се хранят от словото, което се дава чрез него.

Родих живо и здраво момиченце без никакъв недостатък за Божия слава. Когато пиша това, дъщеря ни вече е на шест месеца.

Василка

Свидетелство от Служение Пламен Петров