Призив за пост и молитва, Църквата може да спре плановете на врага!

Призив за пост и молитва, Църквата може да спре плановете на врага!

Искам да споделя картина, която Бог рисува в сърцето ми тези дни. В нея Той намества части от сънища, които ми е давал, слова,  потвърждения чрез Божии служители, които слушам.

Става въпрос за развитието на войната в Украйна, Русия и събитията, които идват след края на конфликта. Защото краят е близо…

Искам да подчертая, че не агитирам за Украйна или против Русия, причината за конфликта е, че Сатана настройва народ срещу народ и използва хора във власт.

Пиша, защото Църквата може да спре плановете на врага – имаме поста и молитвата, мощните оръжия, които Господ Исус ни е дал, за да воюваме срещу силите на мрака.

Предупреждението от тези сънища е, че в конфликта съвсем сериозно се обмисля да се използва ядрено оръжие с малък обсег на действие. Но Църквата трябва да воюва!

Ето словата и картината, която се сглоби в сърцето ми:

Преди около 3 години имах сън, в който аз и още две сестри бяхме легнали и се лекувахме в минерални извори, чиято основна съставка беше ЙОД.

И в тези извори дойдоха да се лекуват и други хора, които не бяха спасени,  не познаваха Господа.  Първата ни реакция беше да отидем да им благовестваме. Знаехме, че тези хора трябва на всяка цена да чуят за Спасението чрез кръста на Исус и че има надежда за тях, защото в противен случай отиваха в ада. Когато се събудих, бях много изненадана от съня, особено от това, че ми беше акцентирано – ИЗВОРИ С ЙОД.  В мен имаше разбиране, че това е особено важен момент от съня.

Дори проверих дали има такива места в България,  купих си и добавки с йод, защото реших, че Господ ме предупреждава, че аз имам дефицит на йод. Приех съня като предупреждение за мен.

Но когато започна войната и започнаха спекулации  за използване на ядрено оръжие, Святия Дух ми напомни съня и разбрах, че предупреждението е било за това време.

 Знаем, че йодът е основната профиликтака при ядрено заразяване.

Второ – преди седмица Святият Дух ме събуди и чух:  „4 месеца”, а вчера през нощта ми каза още:  „Драматични, големи събития. Ти знаеш!”.  Думата „драматични” се заби като остен в сърцето ми, добих представа, че сме на прага на болезнени събития, които идват и са много скоро. В тълковния речник думата е обяснена – напрегнатост до краен предел на действието, остър, болезнен конфликт, сблъсък на живот и смърт.

Миналата седмица слушах Петър Велев, всички знаем за този Божии генерал и за това колко близо той ходи с Исус и продължава да служи, въпреки преклонната си възраст. И Велев спомена в проповедта си, че преди седмици Бог в сън му е дал слово – „Война, реки от кръв. Първият удар ще бъде западен парк”.  И допълни, че той лично няма разбиране за какво се отнася словото

Тази сутрин, 18 октомври, ми се включи слово от пророк, когото по принцип слушам и знам, че е избран съд на Господа. Той също разказа сън, който Бог му е дал преди дни. Намерил се е на място, където са били събрани няколко държавни глави и разговаряли. Когато се приближил до тях и чул, че се готвят да взривят ядрена  бомба. В съня той им казал, че това ще е начало на третата световна и много хора ще умрат. Отговорът бил: „Ние ще пуснем бомба с малък обсег на действие, няма много да умрат”, дори му показали бомбата, която ще използват. И допълнили – това обмисляме и планираме да направим сега.

В съня си нашият брат започнал да мисли – на всяка цена трябва да кажа на Църквата, да се изправи в молитва и пост, за да спре плановете на врага. И с тази мисъл се събужда.

Той самият допълва, че това може да е провокация, а може и реално да обмислят да пуснат ядрена бомба. Неговият призив също е Църквата на всяко място да се надигне, да се обедини и да се моли, за да не се изпълнят плановете на врага, в името на Исус Христос! Бог ни е дал власт, Той ни е обещал, че вратите на ада няма да надделеят над Църквата на живия Бог. Имаме власт от Бога да се молим, да анулираме плановете на врага в името на Исус Христос!

Времето на Църквата е именно  сега!

И още нещо – преди 3 години Сами имаше сън. Когато започнаха събития в Украйна, го писах  в групата. В съня е бил той, Путин и други хора. В един момент останали само двамата и Путин се е преобразил на звяр , подгонил моя Самуил, за да го убие. И тогава в съня дошло слово – „След три години Путин умря и Русия беше свободна”.

2019 година нищо не показваше това зло, което ще се надигне и че Путин ще е използван в този план, бяхме изненадани от словото и съня, но когато започнаха военните дейстия в Украйна, Сами ми го напомни. На практика точно към края на годината и началото на следващата приключват тези три години, откакто Самуил го сънува.

Последния детайл от  тази картина Бог ми напомни  преди дни. Преди около 5 години сънувах, че Бог ще приспи църквата, и след това Той ще я събуди. По време на съня Господ щеше да я оперира, да я освободи, за да мине Църквата на ново духовно ниво. Мисля, че ковид пандемията беше своеобразното приспиване на Тялото Христово и същевременно разделянето на кози и овце вътре в нея.

Вярвам, че вече се изпълнява втората част – времето за събуждането на Църквата започна.  Бог подготвя Неговата Невеста реално да влезе  в управленските позиции в духовния свят, които винаги са й принадлежали, но много пъти са били отстъпвани на врага.

„Стани, свети, защото светлина дойде за тебе, И славата Господна те осия. Защото, ето, тъмнина ще покрие земята, И мрак племената; А над тебе ще осияе Господ, И славата Му ще ти се яви. Народите ще дойдат при светлината ти, И царете при бляскавата ти зора. Дигни наоколо очите си и виж: Те всички се събират, идат при тебе; Синовете ти ще дойдат от далеч, и дъщерите ти ще бъдат носени на ръце. Тогава ще видиш и ще се зарадваш, И сърцето ти ще затрепти и ще се разшири; Защото изобилието на морето ще се обърне към тебе, Имотът на народите ще дойде при тебе. Множеството камили ще те покрият, мадиамските и гефаските камилчета; Те всички ще дойдат от Сава; Злато и темян ще донесат, И ще прогласят хваленията Господни.”

Исая 60 глава е словото за това време, в което Невестата Христова влиза!

Плановете на врага могат и трябва да бъдат осуетени. Бог призовава към молитва и пост в тези дни. Бъдете благословени!


Екипът на Пророчески Глас иска да ви напомни думите на апостол Яков: „Бъдете и изпълнители на словото, а не само слушатели, да лъжете себе си.“ (Яков 1:22) Насърчаваме ви да изберете поне една истина от посланието, което прочетохте и да я приложите във вашия живот. Можете да споделите вашите мисли, въпроси, и начинът, по който сте приложили наученото, на нашата фейсбук страница.

Сподели в